جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

واگذاری مسکن با امکانات کامل به خانواده جانباختگان معدن طبس

آن‌طور که معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده هر یک از خانواده متوفیان حادثه معدن طبس تا یک ماه دیگر صاحب یک واحد مسکونی با تجهیزات و امکانات کامل خواهند شد و این وزارتخانه واحد‌ها را از بنیاد مسکن خریداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 21
کد خبر: ۲۶۰۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از حادثه تلخ انفجار معدن طبس در روز ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ که به کشته شدن ۵۲ نفر از کارگران زحمتکش معدن منجر شد، رییس‌جمهور دستور داد تا به خانواده‌های داغدار این حادثه که فاقد مسکن هستند بر اساس پراکنش استان‌ها از جمله خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و گلستان، یک واحد مسکونی اهدا شود.

چند روز قبل فرزانه صادق ـ وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد: این مسکن‌ها با قرارداد واگذاری‌هایی که به سرپرست خانوار و فرزندان‌شان است، به آنان تعلق می‌گیرد. او گفت که ظرف یک ماه آینده این قرارداد واگذاری‌ها را به این خانواده‌ها تقدیم می‌کنیم.

در همین راستا اخیرا ارسان مالکی ـ مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در دیدار با استاندار خراسان جنوبی گفته است: یک واحد مسکونی تا یک ماه آینده به همه خانواده‌های جانباختگان حادثه معدن طبس که مشکل مسکن داشتند، واگذار می‌شود. این واحد‌ها با تجهیزات و امکانات کامل اهدا می‌شود.

مالکی خبر داد: وزارت راه و شهرسازی این واحد‌ها را از بنیاد مسکن خریداری کرده و تجهیزات نیز توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام می‌شود؛ بنابراین گزارش با تصمیمات مجموعه دولت اعم از وزارت راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی علاوه بر دیه، کمک‌های بلاعوض و برقراری مستمری خانواده‌های این حادثه، برای تامین مسکن خانواده جانباختگان یک واحد مسکونی نوساز و تمام کار نیز اهدا می‌شود.

قرار است در یک برنامه متمرکز در روز‌های آینده و با حضور میهمانانی از سطح کشور واحد‌ها به خانواده جانباختگان این حادثه اهدا شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار